A Di-Rent Flottakezelő Zrt.

 

A Balogh cégcsoport részeként több mint 25 év tapasztalattal rendelkezünk a járműkereskedelem és fenntartás területén.  Küldetésünk, hogy regionális üzleti megoldást nyújtson a nagy és kisvállalati szegmensben felmerülő járműfenntartási feladatokra.

Szolgáltatásaink a nem csak a klasszikus flotta és bérautó szolgáltatásokat takarnak, hanem szívesen foglalkozunk egyedi igényekkel is. Néhány funkció…

Egyedi jármű beszerzések
Legyen egy Európában nem forgalmazott jármű, speciális haszonjármű, vagy annak felépítménye. Kidolgozzuk a jogszabályoknak megfelelő legkedvezőbb megoldásokat. 

Megosztott flottakezelés
Manapság mindenféle erőforrást megosztanak, miért ne lehetne a szolgáltatásokat a bérbe adó és bérbe vevő között. Érdekes? Egyedi megállapodás a felek között.  Számunkra ugyanolyan fontos a bérlő állományában lévő gépkocsi, mint a sajátunk. A teljes műszaki és adminisztratív kapcsolat rendszerünk rendelkezésre áll. 

Flották átvétele
Elégedetlen a szolgáltatójával? Átvesszük a kezelését akár az állomány teljes kivásárlásával.

És természetesen a hagyományos szolgáltatások
Beszerzés, tartós-bérlet, üzemeltetés-szervizelés, biztosítások-káresemények, újraértékesítés, újrahasznosítás tovább futtatással, eseti bérbeadás, rövid távú bérbe adás.

Hívjon, hogy hagy versenyezzünk az igényeiért